boek nu
Ons verhaal
algemene voorwaarden webdesign by stardekk ×
  • Park 7 Luxe Bed and Breakfast Huldenberg
Park 7 Luxe Bed and Breakfast Huldenberg

Het verhaal

Park 7 baadt volledig in een stijlvolle sfeer. De situering – in een uitgestrekt kasteelpark in Engelse landschapsstijl - heeft daar veel mee te maken. Maar vooral de bewoners van het kasteelpark, in het bijzonder de gastvrouw van Park7, maken de B&B zo uniek. Katia della Faille, journaliste van opleiding, werd toen ze 20 was ontdekt door het beroemde Ford Models Agency in NY. Een internationale modellencarrière startte. Tezelfdertijd volgde Katia haar echtgenoot graaf Thierry de Limburg Stirum naar Huldenberg. De Limburg Stirums zijn telgen van de oudste adel van Europa.. De oma van Thierry, die in het kasteel woonde, was een prinses de Croÿ en zijn moeder is een Franse prinses.

Hijzelf heeft als jurist een drukke baan in de vastgoedsector. Daarnaast bewerkt hij de gronden rond het park. Een gentleman farmer, dus.

Katia was na haar verhuis naar de Druivenstreek snel helemaal in de ban van de mooie omgeving en het dorp. Ze zette haar eerste stappen in de (gemeente)politiek, werd schepen en later federaal volksvertegenwoordiger en .Nadien weer schepen. Haar aandachtspunten waren (en zijn!) de strijd tegen de ’welvaartziektes’ via gezonde voeding , sport en een evenwichtige levenshouding... Ze heeft een opleiding gevolgd van  mindfulnesstrainer.

Met Park7 boort ze een nieuwe activiteitsbron aan op hetzelfde parcours. Want dit B&B-project heeft alles te maken met de levensfilosofie van Katia en Thierry.

Gastvrijheid , levensvreugde en de kracht van het nu worden in alle eenvoud gedeeld in Park7.

algemene voorwaarden webdesign by stardekk ×